Besplatne Igre

Слагалице за децу

Игра Слагалица

Слагалице за децу

Слагалице за децу Оцена: 5/10

Слагалице за децу игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Слагалица за децу, јер је врло лако да уради. Она има врло низак потешкоће. То је само 9 комада. То је лако да се врати у прекомпонују. Препоручујемо да се да и ваше дете да уради сама. На слици видимо Барбие лутку. То је један од омиљених лутке девојчица, па ја волим да се играм са овом фотографијом. Ребуилд то ће бити веома једноставно, тако да могу да их опет и опет. Ова активност је прилагођена деци. Све се ради за њих, тако да рукује само миша и само треба да превучете комада у своје место у целој слици.

Играно:

Ова игра је Играо: 36139 пута.положају 520 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 5.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Оцена на основу 6092 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 36139 пута
Слагалице за децу

Барбие у облику слагалице за децу. Уз фотографију са барбику у сцену из једног од својих филмова. Овај лик је толико прославио је направио неколико филмова и цртаних филмова. Веома је популаран јер је лутка. То је најпродаванији лутка свих времена.Тешкоће у овим активностима даје по броју комада у којима је слика распаднутих мањем броју је лакше реконструисати. Ова слика је подељена на девет делова, тако да ће се деца играју са њим и реши проблем лако, без наметања било каквих проблема. Почињемо да се играју са слике?

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Слагалице за децу за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Слагалица флеш игра се зове Слагалице за децу. И запамтите ово је бесплатне игра зове Слагалице за децу и то је у вези са Слагалица. Наша нова игра Слагалице за децу је једна од најбољих игара Слагалица можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Слагалице за децу да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Слагалице за децу
НАЗАД

Слагалица највише одиграних утакмица

Пепељуга јигсау ИГРАЈ ►

Пепељуга јигсау

6
6 од 10 - 9244 гласова
Одиграно
66295
пута

цлассиц слагалице забава са Пепељуга у 49 шарене комадиће. Превуците и отпустите ком&# ...

пипе торнадо ИГРАЈ ►

пипе торнадо

6
6 од 10 - 1568 гласова
Одиграно
28843
пута

30-левел пуззле игра. Спин је плочица у групама од четири до спајање цеви. упутства: кли ...