Besplatne Igre

Загонетке слика из филма Аватар

Игра Слагалица

Загонетке слика из филма Аватар

Загонетке слика из филма Аватар Оцена: 6/10

Загонетке слика из филма Аватар игра

Да ли ти се свиђа? Само кликните на њу!
пошта!
Гласајте!
Pin It!
Delicious
Опис:

Овде је колекција слика из филма Аватар, екологије и научне фантастике у истој историји, можете изабрати ону коју желите да урадите слагалицу са њом. Уживајте у доношењу слагалицу сцене из филма Аватар. Аватар је филм Џејмс Камерон. Да бисте довршили слагалице, морате да бирате између слагалици вам предложити како сте одабрали слику у слагалице, морате ставити комадиће да стане једни са другима. Неки од комада може бити у погрешном положају и морате да окренете комад да стави на место.

Играно:

Ова игра је Играо: 9276 пута.положају 2681 међу најбоља игрица

Оцена

Ми смо желели да знамо шта играчи мисле о свакој утакмици. Ова игра има рејтинг од других играча 6.

Оцените ова игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Оцена на основу 88 мишљења корисника

ПЛАИ
Одиграно 9276 пута
Загонетке слика из филма Аватар

Играјте загонетке са сценама из филма Аватар, у ове активности морају да заврше слагалицу са сликама Аватар. Прича која се одвија на другој планети где људи желе да експлоатишу природне ресурсе кроз рударству.Странац планета не желе да изгубе своје куће, тако да бране своје домове против инвазије. Романтична и лепа на животну средину историја. Такође, прича о љубави, храбрости и природе.

Шта је ово игра ради? Ово је бесплатне игра зове Загонетке слика из филма Аватар за свој бровсер, без потребе да преузмете или инсталирате било шта, то је потпуно поуздан. На овом сајту ћете моћи да игра бесплатно ово Слагалица флеш игра се зове Загонетке слика из филма Аватар. И запамтите ово је бесплатне игра зове Загонетке слика из филма Аватар и то је у вези са Слагалица. Наша нова игра Загонетке слика из филма Аватар је једна од најбољих игара Слагалица можете наћи и можете га поделити са својим пријатељима и контактима на друштвеним мрежама. Ово је онлине игра и видео игру под називом Загонетке слика из филма Аватар да вас позивамо да се играју, уживају и уче о томе, као и да учествује у коментарима и са својим пријатељима на друштвеним мрежама.

Загонетке слика из филма Аватар
НАЗАД

Слагалица највише одиграних утакмица

Пепељуга јигсау ИГРАЈ ►

Пепељуга јигсау

6
6 од 10 - 9244 гласова
Одиграно
66298
пута

цлассиц слагалице забава са Пепељуга у 49 шарене комадиће. Превуците и отпустите ком&# ...

Слагалице за децу ИГРАЈ ►

Слагалице за децу

5
5 од 10 - 6092 гласова
Одиграно
36141
пута

Слагалица за децу, јер је врло лако да уради. Она има врло низак потешкоће. То је само 9 к&# ...