Besplatne Igre

Топ игре

У 10 игри највише одиграних

Највише одиграних игре на Интернету

Најбољи Игрица на Интернету, који су највише играли игре да створи Топ бесплатне игре на нету. Ово је рангирање најбољих игара на интернету, игре које су играли више пута. Наша мрежа сајт је присутан на целом свету и да има на хиљаде посетилаца и учесника сваки дан, тако да смо креирали нашу врх са правим подацима. Овде су најпопуларнији садржај и они који су више људи инсталиран на својим рачунарима, јер су наши садржаји су бесплатни и погодна за све Виндовс оперативне рачунарима система, који су у ствари најчешћи они. Учествујте у овом рангирању са својим играма и ваших гласова, како рејтинг и дељење игара на друштвеним мрежама.

најбоља игрица

Најигранија игра на Интернету је:

пошта!
Гласајте!
делите!
Delicious
Традиционални Пасијанс ИГРАЈ ►

(Пасијанс)

312462 пута играо !
3

Ова бесплатна онлине игра доноси традиционални пасијанс на рачунар.Једног играча. Имате неколико шпилови са лицем нагоре картицу види. Морате да ставите карте у прва четири гомиле, које су одела у палуби. Морате да почнете са једном и ради у растућем редоследу са бројем карата вредности, да завршим са картицом краља.Циљ игре је да се све картице из игре у врху гомиле. Ако вам понестане карата на екрану да победи утакмицу. И да ли имате забавно само мало.

Драцулаура бојења ИГРАЈ ►

(Bojanke)

28230 пута играо !
6

Бесплатни онлине игра у којој можете да обојите мрежи Драцулаура, слатка вампир девојка из Монстер Хигх. Боја Драцулаура по вашем укусу, и штампа резултат. Такође можете да га одштампате пре бојења, а боја је са бојама. Ако желите да обојите остатак ликовима Монстер Хигх, посетите Цолорингпагесманиа.цом и наћи стотине бојења странице.

5 лоптице у реду ИГРАЈ ►

(лоптица)

524439 пута играо !
6

У овој игри постоје кугле различитих боја, а ви сте за померање лоптице тако да се 5 или више куглица исте боје у су повезани у равне линије, тако да ће куглица бити разорено. линије могу бити водоравне, разоарувате или дијагонално. након сваког потез, нови ће се формирати лоптице. изгубићете игру ако је цела заједница је испуњено куглице.

Прикупљање Поклони у аутомобилу ИГРАЈ ►

(Божић)

15941 пута играо !
5

У овој бесплатној онлајн игре, Деда Мраз је раса возач који мора да прикупи све божићних поклона који ће наћи на путу, али морате бити опрезни са осталим аутомобилима и ледених блокова. У овој игри, ви ћете користити ваше тастатури. Будите опрезни да не понестане горива, а не да се сруши превише, јер ће губити много горива. Ако желите мотора и аутомобила, препоручујемо сајт: Iznajmljivanje automobila за најбоље аутомобиле са јефтиним ценама.

пасијанс ИГРАЈ ►

(Пасијанс)

88765 пута играо !
3

Ова бесплатна онлине игра пасијанс доноси живот назад на рачунар. Да убије та времена мртав, узмите Солитаире игра и да се забавите. Морате да ставите карте у редоследу. Морате да почнете са кеца, онда два, три и тако даље. Ставите све бројеве по редоследу, а завршава са цифрама од шпила карата.Игра сортирање слова по бројевима. Картице које већ има пуно, морају да иду уклањање картице да видим картице које су вам потребне.Пасијанс игра се сама играју на компјутеру преко интернета.

пилетину мало туннинг ИГРАЈ ►

(Диснеы)

636633 пута играо !
4

он је опет пропустила аутобус и осим ако му помогну, он ће бити касно за школу. користити свој стрелице на директне вхицкен кроз оакеы храст. опрез ван за препреке на путу. Ваш циљ је да се реас школе пре времена понестане! Треба избегавати аутомобиле, ватра хидрант, напукао тротоар, бугглегум, уље пуддлес и прскалица. користити скејтборд ићи брже, али држати цесту. за добити од скејтборд, притисните размакницу. постоје фреззер времена да фреезес време привремено и постоје комадиће неба да падају, боље то подићи за додатних бодова. запамти да остане на путу, ако је могуће, трава, песак и чекић ће вам споро доле. отворени манхолес користите као пречице до оакеы храст! више времена лево на крају, више поена добијате за свој коначан резултат!

Слагалица Том и Џери: миша мачка против ИГРАЈ ►

(Том и Џери)

59308 пута играо !
6

У овој игри, морате да направите слагалицу од Том и Џери. Да бисте то урадили, кликните на комад са леви тастер миша да бисте изабрали комад и померите миша да бисте преместили комад. Прилагођавање ће бити аутоматски када подесите један део на други. Морате да се сви делови уклапају једни са другима да се врати да види целу слику. Слагалица јеслика цртаних серија Том и Џери. На слицимачка Тома се спрема да удари миша Џерија са лопатом. Миш бежи у своју рупу миша на зиду куће.

Аладдин'с картице ИГРАЈ ►

(Диснеы)

142352 пута играо !
5

картице игра Уно означена са Диснеы ликовима из филма, Аладдин. играју карте, а ви видите Јасмина, јафар и геније. можете играти са 3 играча више, али, у ствари, све од њих су на рачунар. игра долази из диснеы.цо.ук игре.

Баллс оф боја ИГРАЈ ►

(Божић)

1241162 пута играо !
5

Божић игра у којој морате да уништи групу куглица исте боје јелку су слични. Већагрупа, више поена резултат од њеног уништења, ако добијете довољно бодова ви провели на следећи ниво. Морате да уклоните групе лоптице исте боје и на тај начин имају кугле пада преко. Циљ је да се покуша да елиминише све кугле које имате на екрану да бисте прешли на следећи ниво. Покушајте да групе су велики као могуће да зарадите више поена са сваког покрета.

Енглески, француски и шпански Сцраббле ИГРАЈ ►

(Игре на табли)

12188 пута играо !
5

Ова бесплатна онлине игра може бити категоризована као нека врста комбинације измедју укрштеница и домино. Врло је забаван и веома једноставан за игру, све теже на сваком покрету. Регистрација је неопходна, али се то може урадити веома лако, без потребе да напусте игру. Када си унутра, само треба да изаберете противника. Ова игра је углавном на шпанском, али је на енглеском и француском језику. Ова игра је савршена за обављање ове језике.