Besplatne Igre

Топ игре

У 10 игри највише одиграних

Највише одиграних игре на Интернету

Најбољи Игрица на Интернету, који су највише играли игре да створи Топ бесплатне игре на нету. Ово је рангирање најбољих игара на интернету, игре које су играли више пута. Наша мрежа сајт је присутан на целом свету и да има на хиљаде посетилаца и учесника сваки дан, тако да смо креирали нашу врх са правим подацима. Овде су најпопуларнији садржај и они који су више људи инсталиран на својим рачунарима, јер су наши садржаји су бесплатни и погодна за све Виндовс оперативне рачунарима система, који су у ствари најчешћи они. Учествујте у овом рангирању са својим играма и ваших гласова, како рејтинг и дељење игара на друштвеним мрежама.

најбоља игрица

Најигранија игра на Интернету је:

пошта!
Гласајте!
делите!
Delicious
Традиционални Пасијанс ИГРАЈ ►

(Пасијанс)

307729 пута играо !
3

Ова бесплатна онлине игра доноси традиционални пасијанс на рачунар.Једног играча. Имате неколико шпилови са лицем нагоре картицу види. Морате да ставите карте у прва четири гомиле, које су одела у палуби. Морате да почнете са једном и ради у растућем редоследу са бројем карата вредности, да завршим са картицом краља.Циљ игре је да се све картице из игре у врху гомиле. Ако вам понестане карата на екрану да победи утакмицу. И да ли имате забавно само мало.

5 лоптице у реду ИГРАЈ ►

(лоптица)

521721 пута играо !
6

У овој игри постоје кугле различитих боја, а ви сте за померање лоптице тако да се 5 или више куглица исте боје у су повезани у равне линије, тако да ће куглица бити разорено. линије могу бити водоравне, разоарувате или дијагонално. након сваког потез, нови ће се формирати лоптице. изгубићете игру ако је цела заједница је испуњено куглице.

Драцулаура бојења ИГРАЈ ►

(Bojanke)

23588 пута играо !
6

Бесплатни онлине игра у којој можете да обојите мрежи Драцулаура, слатка вампир девојка из Монстер Хигх. Боја Драцулаура по вашем укусу, и штампа резултат. Такође можете да га одштампате пре бојења, а боја је са бојама. Ако желите да обојите остатак ликовима Монстер Хигх, посетите Цолорингпагесманиа.цом и наћи стотине бојења странице.

пасијанс ИГРАЈ ►

(Пасијанс)

88018 пута играо !
3

Ова бесплатна онлине игра пасијанс доноси живот назад на рачунар. Да убије та времена мртав, узмите Солитаире игра и да се забавите. Морате да ставите карте у редоследу. Морате да почнете са кеца, онда два, три и тако даље. Ставите све бројеве по редоследу, а завршава са цифрама од шпила карата.Игра сортирање слова по бројевима. Картице које већ има пуно, морају да иду уклањање картице да видим картице које су вам потребне.Пасијанс игра се сама играју на компјутеру преко интернета.

Црасх Теам Рацинг ИГРАЈ ►

(Аутомобилски и Рацинг)

77974 пута играо !
7

Велики Онлине Црасх Бандицоот игра, са фласх верзији популарног Рацинг Теам Црасх, ПлаиСтатион видео игара из године 1999. Сада можете уживати у луде трке са Црасх Бандицоот и његовим пријатељима. Ви само морате да користите тастере са стрелицама да вози ваш го-картинг најбоље што може и до првог места, освојивши своје противнике. Ако желите мотора и аутомобила, препоручујемо сајт: Iznajmljivanje automobila за најбоље аутомобиле са јефтиним ценама.

Баллс оф боја ИГРАЈ ►

(Божић)

1240731 пута играо !
5

Божић игра у којој морате да уништи групу куглица исте боје јелку су слични. Већагрупа, више поена резултат од њеног уништења, ако добијете довољно бодова ви провели на следећи ниво. Морате да уклоните групе лоптице исте боје и на тај начин имају кугле пада преко. Циљ је да се покуша да елиминише све кугле које имате на екрану да бисте прешли на следећи ниво. Покушајте да групе су велики као могуће да зарадите више поена са сваког покрета.

Цресцент Солитаире ИГРАЈ ►

(Пасијанс)

32459 пута играо !
5

У овом бесплатне онлине игре уводимо другу врсту пасијанс. У централном делу одбора треба да буде стављање погодна карте у растућем и опадајућем у неким другим. Али на ивицама може стек картице исте боје у растућем и опадајућем у, да се картице које су вам потребне за централне хумке. Са овим једноставним пасијанс трошите много времена забавним, у оним тренуцима када не знате баш шта да радим.

класик Тетрис ИГРАЈ ►

(Тетрис)

13095 пута играо !
5

Плаи класичан верзију Тетриса, добија шарм и једноставност оригиналне игре.Берба верзија класичне игре Тетрис да урадите редове са цифрама са геометријским облицима пада са врха. Користите тастере са стрелицама да ротирате фигуре или смањити их до дна игре.Циљ игре је да заврши линије за њих да нестане. Лосе игру ако се цифре не дођете до врха.

Тетрис боје лоптице ИГРАЈ ►

(лоптица)

313878 пута играо !
4

ова игра је као Тетрис, али са куглица боје. сваки пут, 3 лоптице ће се појавити, а можете ротирати кугле или покрет пре испуштајући их у групу да их хрпа. када је 4 или више куглица исте боје у су повезани, кугле ће бити уништена. када је кружић постала нестабилна, они ће свитак доле, тако да ставове кугле тешко предвидети и игра је више изазован. употребу леве и десне тастере са стрелицама за померање лоптице падају, користите стрелице горе и доле да их ротирати, а затим притисните размакницу да кап пада куглице.

судуко у дијагоналан ИГРАЈ ►

(Судоку)

78770 пута играо !
4

попунити у тргови са 1 до 9, према следећим правилима: 1. бројеве у сваки ред или колону или дијагонално не сме поновити 2. бројеве у сваки 3кс3 групу (окружена густом линије) се не сме поновити