Besplatne Igre

Топ игре

У 10 игри највише одиграних

Највише одиграних игре на Интернету

Најбољи Игрица на Интернету, који су највише играли игре да створи Топ бесплатне игре на нету. Ово је рангирање најбољих игара на интернету, игре које су играли више пута. Наша мрежа сајт је присутан на целом свету и да има на хиљаде посетилаца и учесника сваки дан, тако да смо креирали нашу врх са правим подацима. Овде су најпопуларнији садржај и они који су више људи инсталиран на својим рачунарима, јер су наши садржаји су бесплатни и погодна за све Виндовс оперативне рачунарима система, који су у ствари најчешћи они. Учествујте у овом рангирању са својим играма и ваших гласова, како рејтинг и дељење игара на друштвеним мрежама.

најбоља игрица

Најигранија игра на Интернету је:

пошта!
Гласајте!
делите!
Delicious
Традиционални Пасијанс ИГРАЈ ►

(Пасијанс)

295420 пута играо !
3

Ова бесплатна онлине игра доноси традиционални пасијанс на рачунар.Једног играча. Имате неколико шпилови са лицем нагоре картицу види. Морате да ставите карте у прва четири гомиле, које су одела у палуби. Морате да почнете са једном и ради у растућем редоследу са бројем карата вредности, да завршим са картицом краља.Циљ игре је да се све картице из игре у врху гомиле. Ако вам понестане карата на екрану да победи утакмицу. И да ли имате забавно само мало.

5 лоптице у реду ИГРАЈ ►

(лоптица)

513024 пута играо !
6

У овој игри постоје кугле различитих боја, а ви сте за померање лоптице тако да се 5 или више куглица исте боје у су повезани у равне линије, тако да ће куглица бити разорено. линије могу бити водоравне, разоарувате или дијагонално. након сваког потез, нови ће се формирати лоптице. изгубићете игру ако је цела заједница је испуњено куглице.

пасијанс ИГРАЈ ►

(Пасијанс)

85207 пута играо !
3

Ова бесплатна онлине игра пасијанс доноси живот назад на рачунар. Да убије та времена мртав, узмите Солитаире игра и да се забавите. Морате да ставите карте у редоследу. Морате да почнете са кеца, онда два, три и тако даље. Ставите све бројеве по редоследу, а завршава са цифрама од шпила карата.Игра сортирање слова по бројевима. Картице које већ има пуно, морају да иду уклањање картице да видим картице које су вам потребне.Пасијанс игра се сама играју на компјутеру преко интернета.

Баллс оф боја ИГРАЈ ►

(Божић)

1238858 пута играо !
5

Божић игра у којој морате да уништи групу куглица исте боје јелку су слични. Већагрупа, више поена резултат од њеног уништења, ако добијете довољно бодова ви провели на следећи ниво. Морате да уклоните групе лоптице исте боје и на тај начин имају кугле пада преко. Циљ је да се покуша да елиминише све кугле које имате на екрану да бисте прешли на следећи ниво. Покушајте да групе су велики као могуће да зарадите више поена са сваког покрета.

Цресцент Солитаире ИГРАЈ ►

(Пасијанс)

30972 пута играо !
5

У овом бесплатне онлине игре уводимо другу врсту пасијанс. У централном делу одбора треба да буде стављање погодна карте у растућем и опадајућем у неким другим. Али на ивицама може стек картице исте боје у растућем и опадајућем у, да се картице које су вам потребне за централне хумке. Са овим једноставним пасијанс трошите много времена забавним, у оним тренуцима када не знате баш шта да радим.

судуко у дијагоналан ИГРАЈ ►

(Судоку)

77679 пута играо !
4

попунити у тргови са 1 до 9, према следећим правилима: 1. бројеве у сваки ред или колону или дијагонално не сме поновити 2. бројеве у сваки 3кс3 групу (окружена густом линије) се не сме поновити

пронаћи град ИГРАЈ ►

(Географија)

122121 пута играо !
6

колико знаш о свету географија? занимљиво у овој игри можете доказати своје вештине и географије. морати да ћете одговорити на тестирање како би унапред нивоима. ћете морати да пронађете град који игра вам. у Лондону, Загребу, или у Кампала Уганда ... игра ће вам дати бодове у зависности од тога колико сте блиски доле у мапи. то је забавна игра са пуно за научити географија.

Црасх Теам Рацинг ИГРАЈ ►

(Аутомобилски и Рацинг)

75557 пута играо !
7

Велики Онлине Црасх Бандицоот игра, са фласх верзији популарног Рацинг Теам Црасх, ПлаиСтатион видео игара из године 1999. Сада можете уживати у луде трке са Црасх Бандицоот и његовим пријатељима. Ви само морате да користите тастере са стрелицама да вози ваш го-картинг најбоље што може и до првог места, освојивши своје противнике. Ако желите мотора и аутомобила, препоручујемо сајт: Iznajmljivanje automobila за најбоље аутомобиле са јефтиним ценама.

Лигхт Уп тхе јелку ИГРАЈ ►

(Божић)

18769 пута играо !
5

Фрее онлине забавна игра интелигенција и вештина у којој морате да ротирате делове кабла и конектора за сијалице да заврше у електричном колу, тако да су сви сијалице су осветљени одједном. Можете играти када желите да добијете највише бодова, можете се регистровати на крају игри.

Слагалица Том и Џери: миша мачка против ИГРАЈ ►

(Том и Џери)

57599 пута играо !
6

У овој игри, морате да направите слагалицу од Том и Џери. Да бисте то урадили, кликните на комад са леви тастер миша да бисте изабрали комад и померите миша да бисте преместили комад. Прилагођавање ће бити аутоматски када подесите један део на други. Морате да се сви делови уклапају једни са другима да се врати да види целу слику. Слагалица јеслика цртаних серија Том и Џери. На слицимачка Тома се спрема да удари миша Џерија са лопатом. Миш бежи у своју рупу миша на зиду куће.