Besplatne Igre

Топ игре

У 10 игри највише одиграних

Највише одиграних игре на Интернету

Најбољи Игрица на Интернету, који су највише играли игре да створи Топ бесплатне игре на нету. Ово је рангирање најбољих игара на интернету, игре које су играли више пута. Наша мрежа сајт је присутан на целом свету и да има на хиљаде посетилаца и учесника сваки дан, тако да смо креирали нашу врх са правим подацима. Овде су најпопуларнији садржај и они који су више људи инсталиран на својим рачунарима, јер су наши садржаји су бесплатни и погодна за све Виндовс оперативне рачунарима система, који су у ствари најчешћи они. Учествујте у овом рангирању са својим играма и ваших гласова, како рејтинг и дељење игара на друштвеним мрежама.

најбоља игрица

Најигранија игра на Интернету је:

пошта!
Гласајте!
делите!
Delicious
Традиционални Пасијанс ИГРАЈ ►

(Пасијанс)

268632 пута играо !
3

Ова бесплатна онлине игра доноси традиционални пасијанс на рачунар.Једног играча. Имате неколико шпилови са лицем нагоре картицу види. Морате да ставите карте у прва четири гомиле, које су одела у палуби. Морате да почнете са једном и ради у растућем редоследу са бројем карата вредности, да завршим са картицом краља.Циљ игре је да се све картице из игре у врху гомиле. Ако вам понестане карата на екрану да победи утакмицу. И да ли имате забавно само мало.

5 лоптице у реду ИГРАЈ ►

(лоптица)

492692 пута играо !
6

У овој игри постоје кугле различитих боја, а ви сте за померање лоптице тако да се 5 или више куглица исте боје у су повезани у равне линије, тако да ће куглица бити разорено. линије могу бити водоравне, разоарувате или дијагонално. након сваког потез, нови ће се формирати лоптице. изгубићете игру ако је цела заједница је испуњено куглице.

пасијанс ИГРАЈ ►

(Пасијанс)

79076 пута играо !
3

Ова бесплатна онлине игра пасијанс доноси живот назад на рачунар. Да убије та времена мртав, узмите Солитаире игра и да се забавите. Морате да ставите карте у редоследу. Морате да почнете са кеца, онда два, три и тако даље. Ставите све бројеве по редоследу, а завршава са цифрама од шпила карата.Игра сортирање слова по бројевима. Картице које већ има пуно, морају да иду уклањање картице да видим картице које су вам потребне.Пасијанс игра се сама играју на компјутеру преко интернета.

Баллс оф боја ИГРАЈ ►

(Божић)

1233276 пута играо !
5

Божић игра у којој морате да уништи групу куглица исте боје јелку су слични. Већагрупа, више поена резултат од њеног уништења, ако добијете довољно бодова ви провели на следећи ниво. Морате да уклоните групе лоптице исте боје и на тај начин имају кугле пада преко. Циљ је да се покуша да елиминише све кугле које имате на екрану да бисте прешли на следећи ниво. Покушајте да групе су велики као могуће да зарадите више поена са сваког покрета.

Цресцент Солитаире ИГРАЈ ►

(Пасијанс)

26291 пута играо !
5

У овом бесплатне онлине игре уводимо другу врсту пасијанс. У централном делу одбора треба да буде стављање погодна карте у растућем и опадајућем у неким другим. Али на ивицама може стек картице исте боје у растућем и опадајућем у, да се картице које су вам потребне за централне хумке. Са овим једноставним пасијанс трошите много времена забавним, у оним тренуцима када не знате баш шта да радим.

Црасх Теам Рацинг ИГРАЈ ►

(Аутомобилски и Рацинг)

73046 пута играо !
7

Велики Онлине Црасх Бандицоот игра, са фласх верзији популарног Рацинг Теам Црасх, ПлаиСтатион видео игара из године 1999. Сада можете уживати у луде трке са Црасх Бандицоот и његовим пријатељима. Ви само морате да користите тастере са стрелицама да вози ваш го-картинг најбоље што може и до првог места, освојивши своје противнике. Ако желите мотора и аутомобила, препоручујемо сајт: Iznajmljivanje automobila за најбоље аутомобиле са јефтиним ценама.

судуко у дијагоналан ИГРАЈ ►

(Судоку)

74403 пута играо !
4

попунити у тргови са 1 до 9, према следећим правилима: 1. бројеве у сваки ред или колону или дијагонално не сме поновити 2. бројеве у сваки 3кс3 групу (окружена густом линије) се не сме поновити

Симпсон'с кула ИГРАЈ ►

(Симпсонови)

131566 пута играо !
5

У овој заразна игра Симпсонови. Морате да кликнете мишем на слику има који имају своју страну други идентичан слику кликне. Када сте кликнули, бићете кап другу слику или кула ће ићи доле. Крајњи циљ је да остану без слике.

Цлассиц облачићима ИГРАЈ ►

(лоптица)

16150 пута играо !
3

У овој игри постоји мрежа од кугли које се полако крећу на доле. Морате да пуца лоптице да их уништи формирањем групе од 3 или више лоптица исте боје. Баллс оф различитим бојама ће пасти ако су под онима који вас уништи. Понекад ћете можда морати да пуца кугле на зид, тако да они одбијају и униште друге лоптице. Ако не може уништити све кугле пре него што дођу на дну екрана, ви губите.

додавања 10 до зума ИГРАЈ ►

(математика)

302060 пута играо !
1

У овој игри бит ће линијама кружић са бројевима на њима. можете пуцати кугле за додавање нове кугле на линију. кад ти куглица пуцати и кугле поред њега додати до 10, те кугле ће бити уништена. можете и уништити групу кугли нумерисаних исто са само једном лоптом. када уништити све лоптице можете наставити на следећи ниво. ако је кружић Достигли рупа, онда губите игру. Повремено ће бити кованица које се појављују на екрану, можете пуцати на кованице да добијете боје кугле редају једно време, то ће бити много лакше. користити миша за контролу смера је метак, а затим кликните пуцати. Такође можете да притиснете размакницу за суап између лопту пуцати и следећи лопту пуцати.